Remonttipalvelut

hammer Remonttipalvelut

Tarjoamme kattavasti myös kaikki remonttipalvelut

SSK Energia Oy tarjoaa kattavasti kaikki remonttipalvelut avaimet käteen periaatteella. Meiltä saat kaikki remonttipalvelut oikein ja laadukkaasti toteutettuna aina purkutöistä kalusteasennuksiin ja loppusiivoukseen.

Meille tärkeintä on asiakastyytyväisyys sekä huolellinen työnlaatu – Näistä emme tingi! Työn edetessä olemme aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen, jolla varmistetaan, että työ etenee sopimuksen mukaisesti aikataulussa ja lopputulos on paras mahdollinen.

Kaikki työvaiheet toteutetaan ilman alihankintaa (pl. asbestityöt) omien ammatilaistemme voimin. Tämän vuoksi voimme itse suorittaa kaikki työvaiheet alustaloppuun oman henkilökunnan voimin ilman turhia välikäsiä. Tämä näkyy käytännössä asiakkaalle sovittujen aikataulujen pitämisenä. Työntekijöillämme on VTT:n myöntämät vedeneristys-sertifikaatit sekä muut viranomaisten töissä vaatimat luvat. Käyttämämme materiaalit ovat VTT:n tutkimia ja hyväksi toteamia.

Työllistämme tällä hetkellä neljä ammattilaista, joilla on vuosien kokemus oman vastuualueensa työvaiheista. Asentajien osaamista päivitetään lisäksi materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla.

Asiakkaitamme ovat Jyväskylän seudun alueella yksityiset-, yritykset sekä taloyhtiöt. Katso lisää Referenssit -sivulta. Löydät myös lisää kuvia töistämme sosiaalisesta mediastamme.

Huoneistoremontit

Pienet ja suuret huoneistoremontit. Lattiatyöt, maalaukset yms.

Keittiöremontit

Keittiökalusteiden asennustyöt, laatoitukset yms.

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuonekalusteiden asennukset, laatoitukset yms.

Putkityöt

Kaikki alan putkityöt

Sähkötyöt

Kaikki alan sähkötyöt

Timanttiporaukset

Kysy lisää!

Ilmainen kartoituskäynti

Tarjoamme ilmaisen kartoituksen työllesi. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin remonttitarpeestasi, annamme veloituksetta kartoituksen työlle.

Kartoitus ei sido sinua mihinkään!

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilönä saat kotitalousvähennystä?

Lue lisää

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, kartoitamme jokaisen projektin aina tapauskohtaisesti ja annamme työstä tarjouksen.

Pyydä tarjous